Jeg nyter livet på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune ,Akershus. Har her ei koselig lita malestue. Her maler jeg akryl,akvareller og innimellom oljemalerier. Har flere utstillinger i året, inn og utland. Har stilt ut hos diverse kunstforeninger og vært så beæret ved å ha stille ut i Italia , Bologna, ved to anledninger .

Har malt siden 1993, har formigivingsfag , 1 år billedterpiutdanning og er selvlært. Får inspirasjon fra kurs og workshops og ellers alt som når inn i hjertet mitt.

Maler med akryl og blander inn andre teknikker og materialer i noen av maleriene. Jeg er veldig opptatt av å ha det gøy når jeg maler og elsker å skape i kombinasjon med uendelige fargesammensetninger og ulike materialer.  Maler aldri hvis ikke lysten og kreativiteten er tilstede, dette er for meg en uttrykksform som gir mye glede.

Jeg er blitt mest kjent for hjertene mine, lager i tillegg noen figurative og nonfigurative malerier hvor fantastien slippes løs.

Noen artige akvareller kaller jeg  'artige typer'. Disse skal gi glede og ettertanke, og er så utrolig morsomme å lage da det dukker opp det ene morsomme uttrykket etter det andre mens leken med maling og farger pågår. Velkommen til mitt univers 😊